Rólunk

Rólunk

A Digital Inn Consulting Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő feltörekvő tanácsadással foglalkozó vállalkozás, ahol központban az értékteremtés áll. Az évek alatt széleskörű kapcsolatrendszert sikerült kialakítani hazai, illetve nemzetközi partnerekkel, akik segítenek ügyfeleink minőségi kiszolgálásában.

MISSZIÓNK

A Digital Inn Consulting azzal a céllal jött létre, hogy a hazai és a nemzetközi piacon tevékenykedő KKV, valamint multinacionális cégek számára digitális nagykövetként segítséget nyújtson a napjaikra jellemző Digitális Transzformációban.

Read more

VÍZIÓNK

Hitvallásunk, hogy ügyfeleink az általunk nyújtott szolgáltatásokon keresztül versenyképesebb vállalatokká válhatnak, ez által a Digitális átalakulás a vállalati értékteremtés egyik eszközeként jelenik meg. Törekszünk arra, hogy szimbiózis alakuljon ki ügyfeleink és közöttünk, ez által tudjuk a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani.

Read more
Rólunk

MENEDZSMENT

Vezetőségünk tapasztalt emberekből áll, akik szakértelmükkel a legmagasabb szinten támogatják a sikeres projektek mögött tevékenykedő tanácsadói csapatokat.

PANYI MIHÁLY, MBA - Ügyvezető Igazgató, Alapító

Panyi Mihály a cég ügyvezető igazgatója és egyben az alapítója is. Ő felel az ügyfélkapcsolattartás mellett a cég missziójáért, illetve maga is vezet projekteket. Több éves projektmenedzseri tapasztalatot szerzett a DPD csoport mellett a MOL csoportnál is. Az alapító ezek mellett többszörös okleves Közgazdász, illetve a legmagasabb üzleti fokozatot is megszerezte (MBA) IT menedzsmentből. A kor agilitására jellemző trendek miatt Ő maga is okleveles Scrum Master (PSMI).

RTR Business Park, Budapest
1107 Budapest, Fogadó utca 4. C épület